Notabene AS

Med 105 butiker spridda över hela Norge är Notabene en av de största filialkedjorna inom bok- och pappersbranschen i Norge. Butikerna har ett stort utbud av böcker, spel, leksaker, presenter, reseprodukter samt skol- och kontorsartiklar. Omsättningen är på cirka 450 miljoner norska kronor.

«Vi är en bokhandelskedja med 105 hyresavtal för våra butiker i landets olika delar. Det är ingen hemlighet att budgetering och uppföljningen av hyreskontrakt kan vara en resurskrävande uppgift för mig som business controller.

Det första året som jag upprättade hyresbudgeten för kedjan så tog det flera dagar. Med Complete Control är jobbet klart på cirka två timmar, och då är jag därtill mer säker på att uppskattningarna är korrekta.»

Roar Buskoven, business controller i Notabene AS

 

«105 hyresavtal handlar emellertid om mer än direkta kostnader. Det är 105 avtal som alla har egna utgångsdatum, enskilda bestämmelser om, till exempel, särskilda omkostnader och annan dokumentation. 

Complete Control informerar oss om när hyresavtalen löper ut, så att vi kan genomföra ändamålsenliga omförhandlingar eller ordna med utflytt. Det är även en mycket praktisk plats att samla all annan information.

När jag behöver hjälp med produkten får jag både snabb och kompetent support – antingen per telefon eller via chatt. Det är troligt att vi inom kort kommer att börja använda Complete Control för allt fler av Notabenes ekonomiska förpliktelser.»

 

 

 

Har du frågor om våra produkter?

Ring oss på +46 (0)73 400 50 27

... eller fyll i fälten nedanför. En av våra duktiga konsulter kontaktar dig inom 24 timmar för ett samtal utan förpliktelser.

Chat
Book demo