Kluge Advokatfirma

Kluge är en advokatbyrå med fokus på företag och fullservice. De har 170 medarbetare som är aktiva i fyra norska städer: Oslo, Stavanger, Bergen och Hamar. Kluge omsätter 320 miljoner norska kronor (2015). Kluge Advokatfirma har varit kund hos House of Control sedan 2014.

«Det som gör vår användning av Complete Control lite speciell är att vi använder programvaran för mer än kostnadsberäkning. I systemet har vi nämligen fört in alla de ramavtal som vi har med våra klienter.

House of Control ger oss påminnelser om när ramavtalen löper ut, och när de ska prisjusteras. Detta gör att vi alltid har översikt och blir avsevärt mycket mer effektiva när det kommer till att göra uppföljning med våra klienter.»

Janne Felumb, projekt- och administrationskonsult på Kluge Advokatfirma AS

«Vi har fått genomgripande kontroll över alla avtal gällande lokalhyra för våra fyra kontor, kontorsdrift, försäkringar, marknadsföring, ekonomi, räkenskap och så vidare. Det var enkelt att komma igång med lösningen, och vi fyller ständigt på med nya avtal.»

Har du frågor om våra produkter?

Ring oss på +46 (0)73 400 50 27

... eller fyll i fälten nedanför. En av våra duktiga konsulter kontaktar dig inom 24 timmar för ett samtal utan förpliktelser.

Chat
Book demo