Handelsbanken

Handelsbanken med sina 49 avdelningar och cirka 750 anställda ville ersätta sina egna Excel-ark med ett centralt system för registrering av IT-utrustning. Bankens IT-avdelning registrerar alla användare, vilken typ av IT-utrustning de har, var på banken och på vilken av de 49 avdelningarna som utrustningen finns samt utrustningens förväntade livslängd. Idag finns det 2–3 personer som använder lösningen, med Elisabeth Røraas är administratör. Hon är IT-medarbetare med ansvar för användaradministration, internredovisning och datorregistret.

”Valet föll på House of Control eftersom de har skräddarsytt en lösning som passar våra något udda behov. Vi fick äntligen ett system som ersatte vårt stora och otaliga antal Excel-blad. Efter ett års tid har lösningen varit i dagligt bruk och jag känner mig säker på att vi har översikt. Redovisningen går oerhört snabbt och effektivt. Det går inte att jämföra med hur vi arbetade tidigare.

Elisabeth Røraas, Handelsbanken

 

Har du frågor om våra produkter?

Ring oss på +46 (0)73 400 50 27

... eller fyll i fälten nedanför. En av våra duktiga konsulter kontaktar dig inom 24 timmar för ett samtal utan förpliktelser.

Chat
Book demo