Armaturjonsson AS

Armaturjonsson AS är ett av Norges främsta företag inom produkter och system för distribution av vatten, värme, inomhusvärme och inomhuskyla i lokaler och bostäder samt installationsmaterial för VVS-branschen. Företaget har cirka 30 anställda och omsätter 240 miljoner norska kronor. De använder ett bokföringssystem från Visma.

«Vårt företag är mitt uppe i en omvälvande digital utveckling. Baksidan av det hela är ett ökat antal löpande avtal med olika leverantörer av tjänster och lösningar. Utöver detta tillkommer även många övriga löpande avtal. Inte minst gällande lokalhyra.» 

Kristine Holter, CFO/ekonomichef på Armaturjonsson AS.

«Complete Control gör det enkelt för mig att få kontroll över vilka avtal vi har. Då kan vi alltid vara i framkant och omvärdera eller omförhandla innan avtalen löper ut, och det går snabbt att göra precisa kostnadskalkyler inför nästa års budget.

Det tog mig endast ett fåtal timmar att implementera Complete Control. Det var enkelt och jag fick värdefull hjälp av konsulterna på House of Control. Vi sparade omedelbart pengar eftersom vi kunde säga upp onödiga avtal, exempelvis ett åtta år gammalt leasingavtal på en skrivare som borde ha sagts upp fem år tidigare.»

 

 

 

 

 

Har du frågor om våra produkter?

Ring oss på +46 (0)73 400 50 27

... eller fyll i fälten nedanför. En av våra duktiga konsulter kontaktar dig inom 24 timmar för ett samtal utan förpliktelser.

Chat
Book demo