Secure Key

SecureKey – krypterade minnen – är en god nyhet för medarbetare som använder bärbara minnen för att lagra känslig information.

Många företag förbjuder numera användning av bärbara minnen, men användningen är fortfarande utbredd. När kartan och terrängen inte stämmer överens kan det vara smart att ha en säker lösning.

Beställ SecureKey här

 

Unikt serienummer för identifiering
Med lösenordsskyddad kryptering minskar risken för skada om minnet hamnar i orätta händer. Och hittas det bärbara minnet av en ärlig person får du tillbaka det, eftersom det har ett unikt serienummer och kontaktinformation till House of Control. Det finns plats för många affärshemligheter på ett litet bärbart minne. Och just den fysiska storleken kan många gånger skapa problem: bärbara minnen är lätta att tappa bort. När du inte längre har kontroll över minnet, vet du inte heller vem som kan hitta det.

Enkelt och säkert att använda
SecureKey har 8 GB lagringskapacitet, och den har lösenordsskyddad kryptering. En viktig del av den praktiska utformningen är att det är en nyckelring. När du har minnet i din nyckelknippa blir det svårare att tappa bort.

26_250_securekey

Köp SecureKey idag!

Pris nu endast 490 kr per minnesbricka med 8 GB lagringskapacitet. Beställ här

Pris exkl. moms och frakt.

 

Beställ Secure Key

Ring oss på +47 815 66 355

... eller fyll i fälten nedanför. Vi registrerar beställningen och tar kontakt med dig för mer information.

SecureKey 8GB

Pris nu – endast 490,- kr per st.

Beställt av

Chat
Book demo