Aktuellt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Digital Signatur – när du och kunderna håller hjulen rullande hemifrån

Vi har upplevt det själva de sista veckorna och vi hör det hela tiden från kunderna: Det fungerar egentligen väldigt bra att jobba hemifrån. Telefon, sociala medier, fildelning, videokonferenser … När de digitala möjligheterna kombineras med den ansvarskänsla som de nordiska medarbetarna har, får vi en försmak på det som länge förutspåtts att bli morgondagens arbetsformer.

6 TILLTAG FÖR ATT REDUCERA PERSONBEROENDE

Typiskt för Norden: Enkelt och effektivt, baserat på tillit till kompetenta, självständiga och ansvarsfulla medarbetare. Baksidan av medaljen: Hög grad av personberoende. Här är sex tilltag som reducerar personberoendet.


Översikten du behöver när kostnader måste reduceras snabbt

Utbrottet av Corona medför att framtiden och inkomsterna plötsligt har blivit väldigt osäkra för många företag. För CFO är kontroll över kostnaderna det bästa botemedlet i en osäker siuation. Vi kan snabbt ge dig och ditt företag full översikt när det behövs som mest.


De okända och positiva miljönyheterna

2020-talet blir viktigt för jordens framtid och näringslivets råvaru- och energiförbrukning kommer att bevakas noga. Lyckligtvis finns det redan många positiva tecken.


Köpa eller leasa utrustning? Det här bör du tänka på!

Hur ser egentligen «total cost of ownership» ut om ni väljer att leasa i stället för att köpa? Vad som är mest fördelaktigt beror på vilket företag som frågar. Det här bör du tänka på innan du bestämmer dig.


Budgetering för dig som uppskattar din fritid

Är ni inte helt klara med budgeten för 2020, trots att året redan har börjat? Oroa er inte! Här är några tips om hur man snabbar upp budgetarbetet.


Signicat + Complete Control = Ännu bättre

Digital signering av avtal och andra dokument gör Complete Control säkrare och utökar dess användningsområde. Därför var det viktigt för oss att hitta en pålitlig samarbetspartner för denna viktiga funktion. Valet föll på Signicat.


5 tips om IFRS 16

Fem tips om hur du uppfyller redovisningskraven enligt IFRS från den engelska grenen av revisorsnätverket KPMG


Nasdaq-börsen: Fördelarna med ESG-rapportering

Är hållbarhetsrapportering bara en modetrend? Nej, det är väl dokumenterat att ESG-rapportering kan ge tydliga företagsekonomiska fördelar. I en guide till börsnoterade bolag lyfter teknikbörsen Nasdaq fram fem fördelar.


Nyhet: Vitbok för alla ekonomichefer som vill kunna jobba smartare

Vi brukar ju säga att vi är ”ekonomichefens bästa vän” och vi menar det. Nu har vi sammanställt tips och råd från internationella experter om hur du kan göra ett ännu bättre jobb.

Chat
Book demo