Aktuellt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vilka leasingavtal ska anges i balansräkningen?

Är leasingavtalet i praktiken en investering? Här berättar vi om de bedömningsgrunder som avgör om ett hyres-/leasingavtal ska bokföras i balansräkningen eller ej.

5 tips som minskar personberoendet (inför semestern)

Får företaget problem om en medarbetare bestämmer sig för att sluta och inte kommer tillbaka efter semestern? Så här minskar du personberoendet med några enkla åtgärder.


Räknar med att lägga minst 5 miljoner kronor på att uppfylla IFRS 16-kraven

En stor undersökning från KPMG visar att företag världen över har problem med att uppfylla IFRS 16-kraven. En av de största utmaningarna är att välja och implementera rätt programvara.


Checklista – behöver ni House of Controls lösningar?

House of Control har vuxit kraftigt tack vare sina lösningar för avtalshantering, finansiell leasing och IFRS 16. Hur hittar de rätt produkt för rätt kund?


Följande avdelningar bör prata ihop sig om finansiell leasing

Har ni fler än 50 anställda i Danmark, Sverige eller Norge? I så fall ska leasingavtalen sannolikt räknas som investeringar i redovisningen. Det innebär att alla avdelningar som ingår sådana avtal bör kontakta ekonomiavdelningen.


Så lyckas ni bäst med att implementera Complete Control

Customer Success-teamet på House of Control har hjälpt hundratals privata och offentliga verksamheter att få en bra översikt över sina avtal och åtaganden. Här är deras tips på hur kunderna kan lyckas ännu bättre med uppstarten.


10 karriärtips till en ambitiös CFO

Nyfikenhet, personlig utveckling, utnyttjande av teknologin… En CFO som strävar uppåt och framåt måste kämpa på många fronter. En internationell CFO-expert ger dig sina bästa tips.


Kundsuccé i ett bolag som nästan aldrig förlorar kunder

Vad tittar Jeremy Freeman efter när han anställer personal till customer sucess-avdelningen i ett bolag där kunderna stannar kvar år efter år? Han tittar efter fem egenskaper hos kandidaterna.


Så här använder Elkjøp Nordic, Sparebanken Vest och Brandsdal vår lösning

Läs hur tre stora kunder dra nytta av att använda Complete Control.


Mr. Högt och Lågt hos House of Control

Högt tempo, spännande utmaningar och många beslut som ska fattas i ett företag som växer extremt snabbt. Det är vardagen för den unga civilekonomen Martin S. Nygaard hos House of Control. Här berättar han varför han trivs så bra på det norska SaaS-företaget.

Chat
Book demo