Aktuellt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

De okända och positiva miljönyheterna

2020-talet blir viktigt för jordens framtid och näringslivets råvaru- och energiförbrukning kommer att bevakas noga. Lyckligtvis finns det redan många positiva tecken.

Köpa eller leasa utrustning? Det här bör du tänka på!

Hur ser egentligen «total cost of ownership» ut om ni väljer att leasa i stället för att köpa? Vad som är mest fördelaktigt beror på vilket företag som frågar. Det här bör du tänka på innan du bestämmer dig.


Budgetering för dig som uppskattar din fritid

Är ni inte helt klara med budgeten för 2020, trots att året redan har börjat? Oroa er inte! Här är några tips om hur man snabbar upp budgetarbetet.


Signicat + Complete Control = Ännu bättre

Digital signering av avtal och andra dokument gör Complete Control säkrare och utökar dess användningsområde. Därför var det viktigt för oss att hitta en pålitlig samarbetspartner för denna viktiga funktion. Valet föll på Signicat.


5 tips om IFRS 16

Fem tips om hur du uppfyller redovisningskraven enligt IFRS från den engelska grenen av revisorsnätverket KPMG


Nasdaq-börsen: Fördelarna med ESG-rapportering

Är hållbarhetsrapportering bara en modetrend? Nej, det är väl dokumenterat att ESG-rapportering kan ge tydliga företagsekonomiska fördelar. I en guide till börsnoterade bolag lyfter teknikbörsen Nasdaq fram fem fördelar.


Nyhet: Vitbok för alla ekonomichefer som vill kunna jobba smartare

Vi brukar ju säga att vi är ”ekonomichefens bästa vän” och vi menar det. Nu har vi sammanställt tips och råd från internationella experter om hur du kan göra ett ännu bättre jobb.


Fyra steg vid övergången till IFRS 16

I en ny guide delar Grant Thornton med sig av sina erfarenheter av övergången till IFRS 16.


House of Control lanserar ESG-lösning för enkel och exakt mätning av klimatavtryck

Företag som tar frågorna om hållbarhet, klimatpåverkan och samhällsansvar på allvar bör fatta sina beslut baserat på fakta. Känslor och gissningar är ”ute” när kunder väljer produkter och arbetssökande väljer arbetsgivare, nu är det konkreta och exakta siffror som gäller.


Äntligen: Digital signering av avtal och allt annat som måste bekräftas

Säkrare, enklare och snabbare: House of Control erbjuder nu digital signering av avtal och andra dokument – i samarbete med Europas ledande aktör, Signicat.

Chat
Book demo