Nyhet: Intelligent och snabb inläsning av avtal

Nyhet! Den nya modulen Advanced Contract Reader (ACR) från House of Control. Med den här avancerade OCR-läsaren kan du dra full nytta av maskinlärning vid avtalshantering. Modulen läser snabbt, enkelt och korrekt in dina avtal i systemet.

ACR är en tilläggsmodul till vår lösning Complete Control 5. Den ger dig som använder Complete Control följande fördelar:

– ACR skannar blixtsnabbt långa PDF-dokument och överför med hjälp av avancerad maskininlärning siffror och andra uppgifter till rätt datafält i Complete Control.

– När tolken i ACR uppfattar att det finns flera möjliga alternativ, till exempel olika typer av hyresavtal, kan du enkelt markera vilket alternativt som ska registreras.

– Maskininlärningen är avancerad redan från början och blir bättre och bättre i takt med att nya avtalsdokument läses in.

– Avtalsdokumenten sparas i lösningen och du kan snabbt söka fram viktiga uppgifter som inte tolkas av ACR – utan att du behöver leta igenom pappersdokument eller använda andra program.

– Avtal från andra avdelningar i organisationen kan skickas till en central e-postadress och blir inlästa och tolkade automatiskt. Att få full kontroll över avtal och kontrakt har aldrig varit enklare!

Vill du veta mer om vad ACR kan innebära för avtalshanteringen på företaget? Eller har du frågor om säkerhet och funktioner? Ta kontakt med oss idag för en demo!