Budgetera för tillväxt!

Har ni tillräcklig likviditet för att finansiera planerade nyanställningar i augusti 2019? För att besvara frågan behöver du göra en budget – och ha full kontroll på alla intäkter och utgifter.

I vårt senaste nyhetsbrev tipsade vi om 6 åtgärder för träffsäkrare prognoser. Den här gången fortsätter vi med budgetarbetet, som prognoserna är en del av.

Förbättra överblicken över din strategi
När en strategi ska sättas i verket uppstår alltid frågan: Har vi råd med detta? Att göra en bra budget är ett hantverk och en viktig del av jobbet för dig som är CFO/Controller.

I den bästa av världar har du full koll på penningflödet i alla delar av organisationen framöver. Många använder fortfarande Excel, men det finns stora fördelar med att göra budgeten i en automatiserad lösning.

Med Complete Control har du full överblick över alla kommande utbetalningar och intäkter som är knutna till löpande avtal. På så sätt får du inte bara ett bra underlag för budgetarbetet och rapporteringen. Du får dessutom ett underlag som hjälper dig att skära ner på onödiga kostnader, vilket frigör kapital till andra viktiga aktiviteter.

En användarvänlig SaaS-lösning med snabb ROI
När du använder vår lösning kommer du gång på gång att kunna kamma hem vinsten av din investering. Om du till exempel har registrerat ett hyreskontrakt i Complete Control kan du lägga in kommande betalningar tillsammans med indexreglerade hyreshöjningar. Automatisering minimerar fel, ökar precisionen och gör det möjligt att fatta väl underbyggda affärsbeslut baserat på omfattande rapporter och analyser av tillgängliga uppgifter.

Complete Control har ett tydligt, intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör det lätt för dig och dina kollegor att komma igång. Och tack vare att Complete Control är en molnbaserad tjänst (SaaS) är den överlägsen när det gäller säkerhet, stabilitet och uppdateringar.

Vi som jobbar på House of Control vill att du ska kunna fokusera på de delar av din budget som av naturliga skäl kräver mest omtanke. Att kartlägga det uppenbara är bortkastad tid! När du gör din budget ska du inte behöva lägga ner tid på de poster som du vet ska vara med nästa år – på båda sidor av resultatet.

Vill du veta mer om hur du kan få budgetarbetet gjort snabbare och förbättra underlaget med hjälp av en smart programvara? Kontakta oss idag!