Molnbaserad Kontroll: En Säker, Effektiv och Användarvänlig Lösning

by Gregory Gjini Gregory Gjini | Jun 7, 2018 12:34:25 PM

Implementering: Säg adjö till tids- och resurskrävande implementeringar

SaaS-lösningen Complete Control har länge gett företag en snabb, enkel och noggrann översikt över alla tillgångar, åtaganden, avtal och inkomstströmmar. Men nu har vi tagit det till nästa nivå genom att flytta Complete Control till molnet!

 

Stabilitet: Molnbaserade lösningar har högre upptid än lokala servrar

Med molnbaserad kontroll får du alla fördelar med en molnlösning - säkerhet, enkel implementering, kontinuerlig utveckling, alltid tillgängliga uppdateringar, och stabil driftsmiljö. Våra kunders försäljning har fördubblats sedan vi gjorde övergången till molnet och vi är säkra på att du också kommer att märka skillnaden.

 

Tillgänglighet och mobilitet: Få tillgång till rapporter överallt, när som helst

Användarvänlighet, tillgänglighet och mobilitet är nyckelfaktorer för Complete Control. Systemet har ett responsivt användargränssnitt, vilket gör det lätt att använda från en PC, surfplatta eller mobil enhet. Och med molnbaserad lagring kan du alltid ha tillgång till de information du behöver, var du än befinner dig.

 

Tillgänglighet och mobilitet: Få tillgång till rapporter överallt, när som helst

Våra utvecklare arbetar ständigt med att förbättra och utveckla Complete Control, och du har alltid tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna direkt i molnet. Support blir också enklare eftersom alla användare alltid befinner sig i samma version och miljö som vår servicepersonal.

 

Utveckling: Fortsätt utvecklas med den molnbaserade lösningen

Säkerheten förbättras också med molnbaserad kontroll, med en mycket lägre risk för dataintrång och dataförlust. Och när ditt företag växer, är det enkelt att skala upp din kontroll med Complete Control.

 

Förbättrad användarupplevelse är också en given fördel med Complete Control. Effektiv förvaltning av företaget blir sömlös och användarna blir nöjdare och mer produktiva.

 

Vad väntar du på? Boka en demo idag och upplev molnbaserad kontroll på nära håll!

 

BOOK A DEMO

Additional Reading